Beste wimper & wenkbrauw serum

Ben je op zoek naar een oplossing om je wimpers en wenkbrauwen te laten groeien en te stimuleren? Maak kennis met het Yumi Growth Serum! In deze blog kom je alles te weten over dit product en is geschikt voor wenkbrauwen als wimpers. Ontdek hoe Growth Serum je binnen 8 weken kan helpen voor zichtbare resultaten. Daarnaast deel ik ook graag mijn eigen ervaring met de serums en de aftercare voor wenkbrauwlifting. Voor meer informatie kan je mijn Instagram pagina bezoeken.

Mijn Persoonlijke ervaring:

Zoals velen van mij klanten weten ben ik altijd op zoek naar producten en methodes dat mijn resultaten dichter brengen bij het ultieme resultaat, naar perfectie! Een belangrijk aspect voor mooiere wenkbrauwen is de groei, want hoe voller de wenkbrauw, des te beter te shapen.  Er is altijd wel een puntje van kritiek maar, sinds een half jaar heb ik via mijn dierbare connecties kennis genomen met  YUMI Growth serum lijn. 

Als allereerst heb ik de nodige paden bewandeld om expertise op te doen met dit serum. Als ervaringsdeskundige ben ik kritisch aan de slag gegaan met deze lijn die bestaat uit 3 delen: het growth serum, de stimulerende mascara serum en de aftercare, voor mijn wenkbrauwen en wimpers. Het aanbrengen voelt als andere serums, maar de effectiviteit had mij snel aangenaam verrast. Na 8 weken merkte ik dat mijn wimpers langer en voller werden en mijn wenkbrauwen duidelijk meer vorm kregen. Als 3e stap heb ik de aftercare gel gebruikt dat specifiek bedoeld is voor dagelijks gebruik na wenkbrauw lifting, en deze heeft geholpen om mijn wenkbrauwhaar te voeden en in model te brengen. Het is een complete set die perfect past in mijn dagelijkse schoonheidsroutine.

Ik ben nu ongeveer 4 maanden verder en altijd blij met dit product, daar waar ik voorheen mijn wenkbrauwen moest bijtekenen om de juiste vorm te krijgen wat veel tijd, energie en producten kostte is het nu een kwestie van het in model kammen met de aftercare en klaar!

Ik moet zeggen, het resultaat is gewoonweg prachtig!
www.beautybyroshan.nl

Wat is Yumi Growth?

Growth serum is een product dat speciaal is ontworpen om de haargroei te stimuleren. Het wordt vaak gebruikt om de groei van wimpers en wenkbrauwen te verbeteren. Growth serums bevatten meestal ingrediënten zoals peptiden, vitamines en plantaardige extracten die helpen bij het voeden van de haarzakjes en het versterken van de haargroei. Door regelmatig gebruik van growth serum op de gewenste gebieden, kunnen zichtbare resultaten worden bereikt, zoals dikkere en vollere wimpers en wenkbrauwen. Het is belangrijk om consistent en geduldig te zijn bij het gebruik van growth serum, aangezien het enige tijd kan duren voordat de resultaten zichtbaar worden.

Voordelen van Groei serum:

  • Makkelijk in gebruik: Groei serum is eenvoudig aan te brengen en past gemakkelijk in je dagelijkse schoonheidsroutine.
  • Resultaten op lange termijn: Met regelmatig gebruik van het serum zul je na verloop van tijd significante verbetering zien in de groei en gezondheid van je wimpers en wenkbrauwen.
  • Langere wimpers en vollere wenkbrauwen: Groei serum stimuleert de groei van nieuwe haartjes, waardoor je wimpers langer worden en je wenkbrauwen voller ogen.
  • Versterkt en voedt: De actieve ingrediënten in het serum voeden en versterken de haartjes, waardoor ze minder snel afbreken en er gezonder uitzien.

Tot slot heb ik besloten, uit overtuiging van de werking van het product, om iedereen een intake gesprek aan te bieden van 10 minuten op mijn kosten. Om hiervan gebruik te maken kan je een intakegesprek plannen via mijn website: https://www.beautybyroshan.nl\afspraak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *